You are here: Home > Restaurant > Platouri pentru sarbatorile de Paste

Platouri pentru sarbatorile de Paste

Cu totii ne pregatim pentru toate sarbatorile mari si incercam sa punem cat mai multe bunatati pe masa. Este adevarat ca pentru musafiri facem toate bunatatile si ne dam peste cap ca acestea sa fie cat mai bune si cat mai aratoase.

Pastele sunt, poate, sarbatorile care inseamna cel mai mult “mancare” dintre toate sarbatorile deoarece trebuie sa avem nelipsitul miel pe masa, gatit intr-un fel sau altul, apoi avem platourile pline de bunatati care mai de care mai diferite. De la simplele snitele si chiftele, felii de branza si verdeturi, pana la complicatele rulade si orice alte paste ornate cat mai frumos, cu iz puternic de primavara. In fine, avem pascutele, cozonacii si toate celelelalte prajituri, plus ouale rosii.

Masa este atat de incarcata, ca musafirii nici nu stiu de unde sa inceapa si se opresc, simtindu-se coplesiti de multitudinea de feluri de mancare si de cantitatea extrem de mare. Iar doamnele cad extenuate dupa atata munca in bucatarie si la curatenie. La sfarsitul fiecarei sarbatori va intrebati daca a meritat cu adevarat tot efortul, deoarece ati ramas cu munti de mancare gatita, dar fara persoane care sa o mai manance.

Dintre toate, preparatele pentru platouri sunt cele care ocupa cel mai mult timp. Asa ca, ne-am gandit sa facem un bine pentru toate doamnele si sa le pregatim noi platourile. Aranjate si ornate, gata sa fie puse pe masa, se pot comanda la restaurantul nostru si veti avea putin timp si pentru dumneavoastra, pentru a nu va gasi slujba de Inviere langa cuptor, asteptand sa se coaca si ultimul cozonac. Oferiti-va o gura de aer si bucurati-va de ajunul sarbatorilor fara sa va epuizati toata energia.

Tags: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply